Forside » Referencer » Anmeldelser   
ForsideHjemmesiderHostingHvorfor nethandel?Juleforside TILBUDNyhed - MultishopShopsystemerDesignProgrammeringGoogle ModulReferencerSeneste sitesAnmeldelserGoogle AnalyticsBetalingsgateway
Om Setweb
Demoshop

Nyhedsbrev
         
Anmeldelser

 

Campingforum.dk

Campingforum i Kibæk skriver:
"Vi er meget glade for det hjemmeside system Setweb, har leveret til os. Det opfylder fuldt ud vores krav til funktionalitet og design. Desuden er systemet meget brugervenligt, efter kun få timers undervisning, er man klar til at tage systemet i brug. Og skulle man undervejs få problemer, er Setwebs telefon service helt i top.   

Efter at vi har fået Setwebs system er vores synlighed på google også steget markant. Den er nu oppe på ca. 68 %.
Alle de søgeord vi har valgt at fokusere på, ligger på side 1 eller 2. og b
esparelserne i annoncepenge kan virkelig mærkes på vores budget.
I dag annoncerer vi kun på de mest populære campingportaler. Resten klarer systemet for os ganske gratis."


 

Easy-pix.eu

Easy-Pix.eu udtaler sig om samarbejdet:
"Da vi ville oprette en hjemmeside, hvor folk skulle kunne finde og købe vore produkter, kontaktede vi SetWeb med henblik på at finde en professionel løsning. Kort tid efter havde vi et møde, hvor Birger Hansen hurtigt  satte sig ind i, hvad vi ønskede.
Sammen har vi udarbejdet et koncept og allerede få dage efter var shopsystemet på nettet. Den gang havde vi ingen stor erfaring hvordan Internet fungerede, men vi blev godt hjulpet!
Søgemaskineoptimering er uundværdig for at blive fundet på nettet. Vi har brugt tusindvis af kroner på at arbejde sammen med såkaldte SEO eksperter, som lover meget, men det er først efter at SetWeb kom med et modul (Header Tag Modul) at resultaterne kom! Først da fik vi de resultater, som vi egentlig forventede af SEO eksperterne. Header Tag modulet har været som en velsignelse for os! Få dage efter vi har fået installeret dette modul har vi været med alle relevante søgeord helt i toppen hos Google. Se selv og søg efter: sd, sd kort, hukommelseskort, micro sd, mini sd, usb nøgle, Garmin, Garmin Nuvi - du skal se efter resultaterne fra
www.easy-pix.eu
Den top synlighed på Google har ført til at vi har mere end 10 gange så mange besøgende pr. dag, som igen har ført til et væsentligt forøget salg!
Hermed vil vi sige tak til SetWeb for en superflot service og den stor evne til at indleve sig i virksomhedens ønsker. Tak til Birger Hansen, fordi han altid tager telefonen - selvom vi ringer 15 gange om dagen ;-) og tak til alle de flittige folk, som arbejder for Setweb. Uden jer ville vi ikke have den succses.

Vi kan varmt anbefale SetWeb uanset, om man er en stor eller lille virksomhed, ikke mindst p.g.a. den gode service, men også de gode resultater!"


 

Streetcar.dk

Hej Birger
 
Her er et par ord om den nye opgradering i vores webshop :
 
Programmet eller rettere opgraderingen af shoppen, virker rigtigt godt, det har ingen indflydelse på den normale brug og håndtering af shoppen, og oven i har vi bemærket af vi faktisk har fået nærved dobbelt op på vores click fra google.
 
Så alt i alt, det er et rigtigt godt program.
 
 
Regards / Mvh
 
Dennis Christiansen
Streetcar.dk

 

koishop.dk

Koishop om vores samarbejde:
En stor tak til setweb for det gode arbejde og ikke mindst samarbejde. Setweb er ikke kun leverandør, men en sparingspartner som altid kommer med deres uforbeholdne mening, også selvom det fører til mindre salg for dem, setweb har i høj grad kunden i fokus og kommer med den løsning som er den bedste. En anden fordel ved setweb er den måde tingende bliver programmeret på, det må være godt og enkelt for siderne kører rigtig godt og bliver hurtigt indlæst. Det bedste af hele er dog deres gode pladser hos google, det er virkelig godt optimeret. Setweb’s service når man ringer og skal have vejledning er også super god, der er tid til en også selvom man skal have gennemgået meget.

Tak til Setweb for et godt shopsystem