Forside » Hvorfor nethandel?   
ForsideHjemmesiderHostingHvorfor nethandel?Juleforside TILBUDNyhed - MultishopShopsystemerDesignProgrammeringGoogle ModulReferencerGoogle AnalyticsBetalingsgateway
Om Setweb
Demoshop

Nyhedsbrev
         
Hvorfor nethandel?

Den danske nethandel er i rivende udvikling – vær med der hvor kunderne er med en webshop fra setweb.

Vækst i net handel!

Den danske e-handel vækster stadig og Dansk e-handelsanalyses nøgletal for 1. kvartal 2009 viser, at danskerne fortsat handler meget online og nethandlen runder 10 mio. online transaktioner for andet kvartal i træk. Det er især online løsninger, der står stærkt i økonomiske nedgangstider og der understreger blot vigtigheden af en virksomhedens online tilstedeværelse.
Af fysiske varer, som forbrugerne køber på Internettet, ligger beklædning stadig på førstepladsen. Tøj udgør således 23 % af al nethandel med fysiske produkter i 1. kvartal 2009, mod 17 % i 1. kvartal 2008. Bøger og aviser ligger på 2. pladsen og PC-hardware, tv og elektronik er den 3. mest efterspurgte net handel vare i 2009.
På serviceproduktsiden er det fortsat flybilletter, der udgør den største del af den danske net handel. Hele 21 % af salget af serviceprodukter på Internettet er således flybilletter. Salget er faldet en smule fra 2008, men da salget af rejser og udlandsophold er steget fra 3 % til 10 % i løbet af det sidste år, kan en mulig årsag til faldet i salg af flybilletter sagtens være, at danskerne i stigende grad vælger at købe pakkerejser i stedet for flybilletter.


Fra offline til online virksomhed med succes

Flere og flere virksomheder forstår vigtigheden af at integrere e-handel i deres forretningsmodel. Mange virksomheder gør det allerede med succes, mens andre er på vej ud på online platformen.
Mange virksomheders online omsætning kommer til at stige de kommende år, og hvordan skal virksomheder, der endnu ikke er stærke online, tackle dette?
Hos setweb har vi mange års erfaring i shopsystemer, vi har egne programmører og grafisk afdeling, vi tør godt love dig, at der ikke kan opstå en situation vi ikke kender svaret på!

 

 

 

 

Flere yngre bruger nethandel

Det har hele tiden forholdt sig sådan, at flere yngre end ældre mennesker bruger nethandel, når de skal købe produkter og services og tendensen er stigende. Antallet af danskere, der bruger net handel ser ud til at være stagneret en smule i 2009, på trods af at transaktionstallet stiger, hvilket bl.a. kan skyldes, at der i den danske befolkning bliver flere og flere ældre mennesker. Det er således i de yngre aldersgrupper, at størstedelen af nethandel transaktionerne skal findes.

Setweb sælger flest online løsninger til København

Ifølge den nyeste statistik fra Dansk e-handelsanalyse står Hovedstadsregionen for hele 35 % af al nethandel i Danmark, hvilket er bemærkelsesværdigt, da der i Hovedstadsregionen kun bor ca. 30 % af landets befolkning. Til sammenligning står Midtjylland for ca. 22 % af nethandlen og hele Syddanmark for ca. 27 %. Det er altså helt tydeligt Københavnerne, der er de mest handlende på Internettet, som det ser ud lige nu.

Få en hjemmeside med nethandel

Der ligger et meget stort potentiale i salg via Internettet. Flere og flere danskere vælger at købe produkter via Internettet og har du ikke en webshop – er det de andre forretningsdrivende, der får del i kundernes penge.
Prøv Setweb - du vil ikke blive skuffet, ring nu på +45 74832242 for en snak og et uforpligtende tilbud.