Forside » Google Analytics   
ForsideHjemmesiderHostingHvorfor nethandel?Juleforside TILBUDNyhed - MultishopShopsystemerDesignProgrammeringGoogle ModulReferencerGoogle AnalyticsBetalingsgateway
Om Setweb
Demoshop

Nyhedsbrev
         
Google Analytics

Få mere viden om dine kunder:

Hjælp til oprettelse af Google Analytics

excl. moms 3.000,00
incl. moms 3.750,00

Hjælp til Effektiv markedsføring
Google Analytics er et af de mest kendte og brugte redskaber til Effektivitets orienteret markedsføring. Med Google Analytics kan du spore salg, besøgstal og konverteringer.

 

Få mere ud af din hjemmeside
Google Analytics er et nyttigt værktøj, når det gælder online Markedsføring, Som Udover de nævnte funktioner, byder Analytics på mange andre spændende muligheder, der optimere din hjemmeside . At gå bagom statistikken giver ikke kun overblik over styrker og svagheder, det kan også danne udgangspunkt for konkrete forbedringer, der fører til mere trafik og salg.

Analyse af data indsamling
For at få det bedste udbytte af Google Analytics, er det vigtigt at alle data aflæses og analyseres rigtigt. Det er ikke helt nok at se på det samlede besøgstal for at afgøre en sidens popularitet og indtjening. Der er mange andre faktorer som skal tages i betragtning for at give et realistisk billede, herunder indgangs- og udgangssider, konverteringer, loyale brugere mv.

Lad os hjælpe dig i gang. Lad os hjælpe dig i gang med Google Analytics. Kontakt Setweb og få professionel hjælp til opsætning og brug af Analytics.
Kontakt setweb på telefon 74 83 33 42 og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde.

Professionel webanalyse, der er gratis.
Google Analytics er den professionelle webanalyseløsning, der giver dig omfattende indsigt i din webstedstrafik og effektiviteten i din marketing. Med effektive, fleksible og brugervenlige funktioner kan du nu se og analysere dine trafikdata på en helt ny måde. Med Google Analytics er du bedre forberedt til at skrive bedre målrettede annoncer, styrke dine marketingtiltag og opbygge websteder, der konverterer bedre.