Forside »   
ForsideHjemmesiderHostingHvorfor nethandel?Juleforside TILBUDNyhed - MultishopShopsystemerDesignProgrammeringGoogle ModulReferencerGoogle AnalyticsBetalingsgateway
Om Setweb
Demoshop

Nyhedsbrev
         
OsCommerce

Setweb er opbygget på en OSCommerce kerne.

OSCommerce blev startet i marts 2000 som en open source webshop-løsning, frit tilgængelig og uden licens. Oscommerce er måske verdens største e-handelsløsning, og i dag er mere end 157.000 webshops baseret på dette system. Vi var med lige fra starten, og tilbød allerede i 2001 de første web-løsninger baseret på OSCommerce.

Grundliggende betyder det, at kernen er gennemprøvet og stabil, samt at tingene fungerer som de skal. Det betyder også at der altid er hjælp at hente, hvis du har et helt specielt problem.

 

Da systemet er "open source" er det vigtigt at bemærke at du ikke betaler for licens af din webshopløsning hos setweb.dk. Du betaler udelukkende for installation, opsætning og design og så selvfølgelig hosting af din webshop.

Forskellige firmaer har udviklet forskellige shopløsninger baseret på OSCommerce - vi mener selv at SetWeb er blandt de bedste løsninger.

OScommerce.com

Vil du vide mere om OScommerce, så kontakt os


Telefon 74 83 22 42